Opskrifter

Appetizers

Onsdag, 18. maj 2011af Redaktion
God forret til børnefødselsdagen

(25 børn)

6 æbler
½ citron
½ dl stødt kanel
1½ dl sukker
6 modne avocado
Saften af ½-1 citron
Salt og peber
5 gulerødder
100 g småbladet spinat

Æblerne skæres i både, udkernes og skæres i endnu smallere både. Gnid æblerne med citron. Halvdelen af æblestykkerne dyppes i en blanding af kanel og sukker (kanel er blodsukkerstabiliserende, så det er o.k. med lidt sødt her)
Avocadoerne skrælles, udstenes og blendes med citronsaft, salt og peber. Bredes ud på 3 tallerkner. Gulerødderne skrælles og skæres i 3 stykker. Hvert stykke skæres i 4 stave og hver stav sættes i avocadomarken. Øverst lægges 3 små skyllede spinatblade på hver gulerodsstav. Måske kan børnene ikke lide spinaten, men så kan de pille den af og dyppe gulerødderne i avocadoen.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Lav som del af fødselsdagsmenu med...


Hjemmelavede deller og
pommes frites


Racerbanekage













Se også artiklen "Ønskemad: Børnefødselsdag"




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop