Opskrifter

Aspargessalat med nødder

Mandag, 23. maj 2011af Redaktion
(4 pers.)50 g hasselnøddekerner14-16 grønne asparges4-6 stk. hvide asparges2-3 håndfulder fintsnittet romainesalat el. 1 bakke rucola10 radiser1

(4 pers.)

50 g hasselnøddekerner
14-16 grønne asparges
4-6 stk. hvide asparges
2-3 håndfulder fintsnittet romainesalat el. 1 bakke rucola
10 radiser
1 håndfuld solsikkespirer

Dressing
2 spsk. finthakkede skalotteløg
2 spsk. balsamico
2 spsk. nødde- el. rapsolie
Salt og peber

Rist nødderne på en tør stegepande, til skallen begynder at løsne sig. Gnid skallen af med køkkenrulle. Bræk det nederste af aspargesene og skræl de hvide. Kog aspargesene i letsaltet vand - ca. 10 min. til de hvide og 5 min. til de grønne. Hæld dem i en sigte og skyl dem koldt. Halver aspargesene og skær radiserne i skiver. Bland asparges, nødder, radiser, rucola og solsikkespirer i en skål. Pisk dressingen sammen og hæld den over lige inden spisetid. Server med brød.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

SØDE KERAMISKE HJERTEFORME

De røde forme er ildfaste og kan bruges til bagning. De dekorative forme kan købes i Familie Journals Shop for 149 kr.

Find flere opskrifter her...
Tomattatar med urtecreme
Æggeterrine med matjessild
Asparges med rosenpeber-mayonnaise





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop