Opskrifter

Bruschetta med saltet torsk

Mandag, 20. juni 2011af Redaktion
Et skønt alternativ til den traditionel bruschetta

(10 pers. - 2 stk. til hver)

20 stykker ristede flutesskiver
Ca. 200 g fisk
1 dl groft salt
150 g skrællet kartoffel
3 dl mælk
2 laurbærblade
2 nelliker
1 fed hvidløg
Sorte oliven til pynt

Drys fisken med salt og stil på køl. Skræl og kog kartofler, til de er helt møre (i mindre stykker). Børst fisken fri for salt og kog den i mælk med laurbær, hvidløg og nellike. Mos kartofler, fisk og kogt hvidløg sammen til en grov masse, der smøres på skiver af flutes. Pynt med en sort oliven.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

SØDE MUFFINFORME

De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop

Find flere opskrifter her...
Små sandwich med krabbe
Vandmelon med skinke
Bruschetta med courgetter og mozzarella

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop