Det skal du bruge til bruschetta med serrano:
(12 pers.)
½ flutes
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
6 modne tomater
½ bdt. basilikum
Salt og peber
12 skiver serranoskinke
Prøv også: Bruschetta med ærter
Sådan laver du bruschetta med serrano
Skær brødet i 12 skiver og rist det.
Dryp en anelse olie på og gnid med et over-skåret fed hvidløg.
Pil og hak det andet hvidløg.
Hak tomaterne groft.
Bland dem med hakket basilikum, salt, peber og resten af olien.
Læg en skive skinke på hvidløgsbrødet.
Læg en skefuld tomatsalsa over så du får en bruschetta.
Galleri: Flere lækre småretter til nytår
Lækre hapsere til nytår


Minitarteletter med avocado og rogn/rejer
Til en aperitif inden middagen
Find opskriften her...




Ungarske minilangos
Disse ungarske madbrød kan spises med megen forskellig fyld
Find opskriften her...


Gulerodsruller med blue cheese creme
Det søde og det sprøde med lidt bid – en rigtig lækkerhaps
Find opskriften her...


Minipizzaer med kantareller
Kan serveres som en snack og en fin lille forret
Find opskriften her...




Krabberuller
Gode som en lille snack eller som appetizer. De skal serveres kolde, eventuelt med en sød chilidip til
Find opskriften her...


Artiskokcreme med krydderurter
Cremen passer fint som snack sammen med friske grønsagsstave og små ristede skiver flute
Find opskriften her...








Hapser med nøddesmag
Server sandwichene som en lille snack eller som tilbehør til en god kalvesteg
Find opskriften her...




Rodfrugtchips med paprika og aioli
Chipsene her er gode som en lille appetizer til en let, tør velkomstdrink
Find opskriften her...






Indiske bhajis med raita
En indisk specialitet, der kan serveres som forret eller som lille snack
Find opskriften her...


Bruschetta med saltet torsk
Et skønt alternativ til den traditionelle bruschetta
Find opskriften her...


Majskager med røget laks og cremefraiche
Små søde hapser, der både kan bruges som en let forret eller som en lille appetizer
Find opskriften her...


Appetitvækkere
Små appetitvækkere: stegte oliven, røget makreldyp med grissini og rødbedechips
Find opskriften her...

