Bruschetta med serrano

Skønne bruschetta med serrano til din nytårs-menu.
Af
Onsdag d. 25. december 2013 - Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Bruschetta med tomat og serano

Det skal du bruge til bruschetta med serrano:

(12 pers.)

½ flutes
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
6 modne tomater
½ bdt. basilikum
Salt og peber
12 skiver serranoskinke

Prøv også: Bruschetta med ærter

Sådan laver du bruschetta med serrano

Skær brødet i 12 skiver og rist det.

Dryp en anelse olie på og gnid med et over-skåret fed hvidløg.

Pil og hak det andet hvidløg.

Hak tomaterne groft.

Bland dem med hakket basilikum, salt, peber og resten af olien.

Læg en skive skinke på hvidløgsbrødet.

Læg en skefuld tomatsalsa over så du får en bruschetta.

Galleri: Flere lækre småretter til nytår

Lækre hapsere til nytår

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.