Opskrifter

Frugtpålæg

Mandag, 19. november 2012af Redaktion
Det er bestemt ikke svært at lave frugtpålæg selv, og der er både penge at spare og velsmag at hente

Ingredienser til frugtpålæg

(18 stk.)

175 g tørrede figner
75 g dadler
50 g svesker
25 g tørrede tranebær
25 g hasselnødder
1 vaniljestang

Sådan gør du
Skær stilken af fignerne og udsten dadlerne. Kom figner, dadler, svesker, tranebær, nødder og kornene fra vaniljestangen i en foodprocessor og blend til en findelt masse. Rul massen ud i 3 mm's tykkelse, mellem to stykker bagepapir, og skær den ud i 4 x 6 cm store firkanter. Pak firkanterne sammen med bagepapir imellem og opbevar dem i en kagedåse eller i en lukket plastpose.

Opskrift: Kristina Marckmann

I gang med julekonfekten

Til en hyggelig og traditionel jul, skal der lækker juleknas og -konfekt til! Vi har samlet masser af opskrifter i galleriet nedenfor...

Lav konfekt og knas til jul