Opskrifter

Gravet laksetatar

Mandag, 5. marts 2012af Redaktion
Tataren er en nem og enkel forret, der passer godt på en buffet, som forret eller som snack på en skive flutes

(4 pers.)

300 g gravet laks eller halvt gravet og halvt røget laks
1 pasteuriseret æggeblomme
½ spsk. dijonsennep
1 spsk. citronsaft
1 dl rapsolie
Salt og peber
2 cornichoner
2 spsk. kapers
2 spsk. snittet dild
2 spsk. snittet purløg

Tilbehør
Ristet brød eller salatblade, dild og citronsaft

Hak laksen med en kniv. Pisk æggeblomme, et nip salt og citronsaft sammen. Pisk olien i lidt ad gangen og smag til med salt og peber. Hak cornichonerne, rør dem i mayonnaisen sammen med sennep, kapers, dild, purløg og laks. Anret tataren portionsvis på ristet brød eller i en skål med salatblade. Server med citron og dild.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Byd på lækker laks...


Krydderbagte lakse-
sommerfugle


Laksesuppe med
chili og ingefær


Sukkersaltet laks
med æggehak


Fersk, lun laks med
æble-peberrodsvin-
aigrette












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop