Opskrifter

Grillet asparges med agurkeskum

Søndag, 3. juni 2012af Redaktion
En super forret med nye asparges

(4 pers.)

500 g grønne asparges
4 skiver parmaskinke
2 dl hønsesuppe
1 agurk
Salt og peber

Knæk det nederste af de grønne asparges og steg dem 3-4 min. på en grillpande. Rist parmaskinken, bredt ud på bagepapir, i ovnen ved 200° i 5 min. Skæl og udkern agurken og skær den i mindre stykker. Kog agurkestykkerne i hønsesuppen i 5 min. Blend suppen med stavblender, så den skummer let. Hæld agurkeskummet ved de nygrillede asparges og anret med skinke. Drys med salt og peber.


Om Asparges
Asparges er en underlig en, for den er både meget mild og samtidig meget syreholdig.
De hvide asparges dyrkes i opsatte bede under jorden, mens de grønne dyrkes over jorden. De grønne asparges har en lidt kraftigere smag end de hvide - de har et større næringsindhold - og er nemmere at tilberede.


Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

PRAKTISK PENSEL

Praktisk pensel i silikone til bagning og mad. Perfekt til brede overflader og supernem at rengøre! Penslen koster 39 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Grønne asparges med rogncreme og toast
Kylling med asparges
Asparges med æg og kapers








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop