Asparges med æg og kapers
(4 pers.)
500 g hvide, friske asparges
4 æg
1 hakket skalotteløg
1 bundt kørvel
2 spsk. kapers
1 spsk. mild hvidvinseddike
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Tilbehør
Flutes
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Skræl aspargesene og skær enderne af. Kog dem i letsaltet vand i 6-8 min. Lad dem dryppe tørre i et rent klæde. Kog æggene ca. 9 min., til de er let hårdkogte, pil og hak dem. Bland æggene med kapers, eddike, olie og det meste af kørvelen. Når aspargesene er tørre, vendes de med lidt ekstra olie og anrettes overhældt med æggedressingen og pyntes med kørvel.
Server med flutes.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Hakket broccoli med æg og skinke
Asparges med rosenpeber-mayonnaise
Ristede asparges med andebryst
Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)