Opskrifter

Grønkålssalat

Torsdag, 15. marts 2012af Redaktion
Kål er sundt og skønt

(2 pers.)

300 g frisk grønkål
½ granatæble
1 æble
1 spsk. olivenolie
Saften af ½ citron
Salt og peber

Tilbehør
4 skiver
parmaskinke
8 sorte oliven

Rør en dressing af olie, citron, salt og peber. Skær æblet i både og fjern kernehuset, vend det i dressingen. Skyl kålen og hak den fint og vend den i dressingen. Skær et snit rundt om granatæblet, vrid de to dele fra hinanden. Tag alle kernerne ud og drys dem i salaten. Anrettes med skinke og oliven.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere retter med kål her...


Hvidkål med lyssej
og sennepscreme


Grønkål, havtaske
og syltede æblebåde


Broccolisalat med
strimlet stilk


Blomkål med æg











Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop