Kartoffelkompot med hvidløgsost og sprød bacon

(Frokostret til 4 pers.)4 bagekartofler1 dl mælk 50 g smør 50 g flødeost med hvidløg (Kirk el. Søvind)Salt og peber8-12 tynde skiver bacon Pynt:
Af
af Redaktion

(Frokostret til 4 pers.)

4 bagekartofler
1 dl mælk
50 g smør
50 g flødeost med hvidløg (Kirk el. Søvind)
Salt og peber
8-12 tynde skiver bacon

Pynt:
Brøndkarse

Bag kartoflerne møre i ovnen ved 225° ca. 11/2 time. Køl dem lidt af. Halver kartoflerne, skrab indmaden ud og mos den groft. Varm mælk, smør og ost i en gryde. Rør kartoflerne i og smag til med salt og peber. Rist baconen sprød. Anret kartoffelkompotten portionsvis med bacon og brøndkarse.

TIP
Kompotten kan laves i forvejen og varmes i mikroovn.


Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv også
Grønsagspakker med pesto

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.