Opskrifter

Kold ærtecreme med mynteyoghurt

Mandag, 16. juli 2012af Redaktion
Smager skønt med en god skive brød til

(4 pers.)

1 stor bage-kartoffel
1 løg
200 g fine, frosne ærter
1 l hønsebouillon
1 håndfuld frisk babyspinat
2 kviste timian
2 dl fløde el. mælk
Citronsaft
Salt og peber

Mynteyoghurt
1 lille håndfuld mynteblade
2 dl yoghurt 10%
1 usprøjtet citron
Salt

Tilbehør
Brød

Skræl kartoffel og løg. Skær dem i lidt mindre stykker og kog dem møre i bouillon sammen med timian. Kom ærter og spinat i suppen og lad den kun lige koge op. Miks suppen med blenderstav. Tilsæt fløde og smag til med salt, peber og citronsaft.
Køl suppen af nogle timer.

Mynteyoghurt: Hak myntebladene fint og vend dem i yoghurten. Smag til med 1 tsk. fintrevet citronskal og salt.

Server med godt brød til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...


Ærtepasta med ba-
con og parmesan

Ærtesalat med løv-
stikkekrebinetter

Ærtesalat med krab-
ber

Ærtesuppe med hele
ærter og årgangs-
skinke

Pastasalat med ær-
ter og chorizo












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop