Opskrifter

Kyllingesalat af rester

Søndag, 16. september 2012af Redaktion
Til frokost eller forret – du kan bruge en stor rest kogt eller stegt kylling, og skal det gå hurtigt, kan salaten laves med en grillstegt kylling

(4 pers. til frokost, 6 pers. til forret)

Ca. 250 g stegt eller kogt kyllingekød uden skind og ben
4-5 stilke bladselleri
1 lille rødløg
1 rød peber

Dressing
1 dl mayonnaise
1 dl fast yoghurt
½ spsk. honningsennep
1 spsk. frisksnittet estragon
Salt og peber

Til anretning
Snittet purløg

Skær kyllingekødet i strimler eller tern. Hak bladselleri, rødløg og peberfrugt ret fint.
Rør mayonnaise, yoghurt og sennep sammen og smag til med estragon, salt og peber. Bland kyllingekød, grønsager og dressing i en skål og pynt med tomatbåde.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Hønsesalat med bacon
Kyllingehorn
Sprøde kyllinge- og spinatpakker




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop