Kyllingehorn
(18 stk.)
25 g gær
3½ dl mælk
1 spsk. olie
1 tsk. salt
25 g hvedeklid
500 g mel
450 g hakket kyllingekød
60 g rasp
1 æg
2 dl mælk
½ revet løg
1 fed hakket hvidløg
1 finthakket, rød chili
2 spsk. hakket persille
1½ tsk. salt
½ tsk. peber
Æg til pensling
1 spsk. jomfru i det grønne frø (Nigella)
Rør gæren ud i mælken og tilsæt olie, salt og klid. Rør melet i og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning i ca. ½ time. Bland kødet med rasp, æg, mælk, løg, hvidløg, chili, persille og krydderier og rør farsen til en lind masse. Del dejen i 3 og rul dem ud i 3 mm tykke cirkler. Fordel farsen over cirklerne og skær hver cirkel ud i 6 trekanter. Rul trekanterne sammen og læg dem på en bageplade. Pensl med æg, drys med frøene og bag hornene midt i ovnen ved 175° i 25 min.
Madopskrift: Kristina Marckmann
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Pizzahorn
Grove pølsehorn
Skinkesnegle
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)