Opskrifter

Kyllingesalat med hindbærdressing

Lørdag, 23. juni 2012af Redaktion
Smager skønt!

(4 pers.)

3 stegte el. grillede kyllingebrystfileter
100 g grønne bønner
2 pærer
150 g blandede salatblade
100 g bælgede ærter
100 g blåskimmelost
50 g hindbær

Hindbærdressing
150 g hindbær
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. flydende honning
2 spsk. rød vineddike
1½ dl neutral olie
1 tsk. sukker
Salt og peber

TIP

Dressingen kan holde sig to uger i køleskab.

Dressing: Gnid hindbærrene gennem en sigte og bland puréen med sennep, honning og vineddike. Pisk olien i lidt ad gangen og smag til med sukker, salt og peber.

Skær kyllingekødet i mindre stykker. Kog bønnerne i letsaltet vand 2-3 min. og køl dem af. Skær pærerne i tynde både uden kernehus. Læg kylling, pærer, salat, bønner og ærter i en skål. Smuldr osten over og læg hindbærrene på. Dryp lidt dressing over og server resten til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

SØD SERVERING

Søde bakker med fint paisley-mønster. Perfekt når du f.eks. skal servere i haven. Bakken koster 149 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Grøn salat med bønner og valnødder
Spansk tunsalat
Jordbærsalat med kylling








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop