Lun kyllingeleverpostej

(1 stk.)20 min. + 40 min. i ovnen300 g kartofler50 g kalkunbacon300 g kyllingelever1 skalotteløg1 æg1 spsk. cognac1 tsk. salt1 knsp. peberSkræl og kog
Af
af Redaktion

(1 stk.)
20 min. + 40 min. i ovnen

300 g kartofler
50 g kalkunbacon
300 g kyllingelever
1 skalotteløg
1 æg
1 spsk. cognac
1 tsk. salt
1 knsp. peber


Skræl og kog kartoflerne møre i usaltet vand. Kør kalkunbacon, lever, løg og kogte kartofler igennem en kødhakker eller hak det fint i en blender. Rør de hakkede ingredienser sammen og rør ægget i. Tilsæt cognac, salt og peber og hæld farsen i en 1 l leverpostejsform. Bag leverpostejen ved 175° i 40 min., til den er gennembagt, og server den lun sammen med groft brød, asier og råsyltede agurker.

Madopskrift: Kristina Miechels


Flere lækkerier til frokostbordet ...
Hjemmelavet kyllingesalat
Hjemmelavet æggesalat
Senneps-æblesild
Røget sildesalat
Vagtelæg med rejefyld

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.