Opskrifter

Lun rosenkålssalat

Lørdag, 9. februar 2013af Redaktion
Der er ikke så mange spændende, friske grønsager lige nu, men kålen er god til at pifte maden op

Ingredienser til lun rosenkålssalat

(4 pers.)

2 løg
50 g bacon i tern
500 g rosenkål
20 g smør
100 g saltmandler
1½ dl piskefløde
¼ tsk. chiliflager

Fremgangsmåde

Pil og hak løgene. Rens rosenkålene og skær dem i halve. Sautér løg og kål i smørret, pas på de ikke bliver brune. Tilsæt mandler, chili og efter 10 min. fløden. Lad det småkoge i 5 min., til kålen er mør, men ikke udkogt. Servér kålen lun til anden.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Andebryst med kartoffelgratin
Kål i kål

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop