Lun rosenkålssalat

Der er ikke så mange spændende, friske grønsager lige nu, men kålen er god til at pifte maden op
Af
af Redaktion

Ingredienser til lun rosenkålssalat

(4 pers.)

2 løg
50 g bacon i tern
500 g rosenkål
20 g smør
100 g saltmandler
1½ dl piskefløde
¼ tsk. chiliflager

Fremgangsmåde

Pil og hak løgene. Rens rosenkålene og skær dem i halve. Sautér løg og kål i smørret, pas på de ikke bliver brune. Tilsæt mandler, chili og efter 10 min. fløden. Lad det småkoge i 5 min., til kålen er mør, men ikke udkogt. Servér kålen lun til anden.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Andebryst med kartoffelgratin
Kål i kål

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.