Opskrifter

Mango-lassi

Søndag, 14. marts 2010af Redaktion
Indisk yoghurtdrik - super til madpakken

(½ l)

1 mango
2 dl græsk yoghurt
1 dl vand
10 mynteblade
2 tsk. rørsukker

Fjern mangostenen, skær skrællen af og kødet i terninger. Blend mangoternene med yoghurt, vand, mynteblade og sukker. Tilsæt isterninger, hvis drikken skal serveres straks eller stil den på køl.


TIP

Denne indiske yoghurtdrik vil være yderst velkommen i de fleste børn og voksnes madpakke. Lav drikken aftenen før, hæld den på en egnet, tætsluttende drikkedunk og læg den i fryseren. Så er den klar til at lægge i skoletasken, hvor den langsomt tør, så den har den rette temperatur ved frokosttid.

Opskrift: Kistina Marckmann


Prøv flere lækre drikke...
Vinterdrik
Smoothie med bær
Velkomstdrink med skorper