Opskrifter

Matjes-salat

Mandag, 24. september 2012af Redaktion
Salaten kan forberedes i god tid, men vent med at hælde saucen over sildene, til de skal serveres

(4-5 pers.)

1 ds. matjes-sildefileter
1 lille rødløg
¼ agurk
2 mellemstore, kogte kartofler
1-2 æbler

Sauce
2 spsk. vineddike
2 spsk. olie
1 tsk. dijonsennep
1 dl cremefraiche
1-2 tsk. honning
Salt og peber
2-3 spsk. snittet purløg til pynt

Tilbehør
Rugbrød

Skær sildene i 1 cm brede stykker. Hak løg, agurk og kartofler. Skræl æblerne og skær dem i tern. Bland det hele i en skål.
Sauce: Pisk vineddike og olie sammen. Tilsæt sennep og cremefraiche. Smag til med honning, salt og peber og hæld saucen over sildene. Pynt med klippet purløg.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Kyllingesalat af rester
Lun bønnesalat
Hytteostsandwich




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop