Lun bønnesalat

Perfekt til farsretter, koteletter og en god bøf
Af
af Redaktion
Annonce

(4 pers.)

100 g haricots verts
150 g sukkerærter
150 g snittebønner (lange og brede)
1 lille rødløg
2 spsk. olivenolie
½ usprøjtet citron
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
½ dl græskarkerner

Skyl og nip bønner og ærter. Skær de brede bønner i mindre stykker. Pil og hak løget.

TIP

Grønne bønner indeholder små mængder lektiner, der kan give lidt maveproblemer, og de bør derfor ikke spises rå. En kortvarig kogning eller svitsning er tilstrækkelig til at uskadeliggøre lektinerne.

Svits haricots verts i ca. 4 min. i olien på en pande. Kom resten af bønnerne og ærterne i og svits 3-4 min. Tilsæt citronskal, -saft, salt, peber og græskarkerner og vend det rundt.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Rejesalat med spidskål og fennikel
Myntesalat med pærer
Grøn salat med bønner og valnødder




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.