Ørredmousse

Perfekt til en let forret eller før middag servering med et køligt glas hvidvin
Af
af Redaktion

(4 pers. )

125 g røget varmrøget ørred uden ben (Netto)
1 hårdkogt æg
1 lille kogt kartoffel
½ dl cremefraiche
Salt og peber
½ dl snittet purløg samt
Lidt til pynt

Kom ørredkødet i foodprocessor sammen med stykker af kogt æg, kartoffel og cremefraiche. Miks det, smag til med salt og peber og bland purløg i. Stil moussen i køleskab et par timer. Top den op på små blinis (kølevare fra supermarkeder) med purløg eller kom den i små portionsskåle og server med ristet grovbrød.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Mere med ørred...
Persillepaneret ørred
Varmrøget ørred med æg og citron
Bønnesalat med varmrøget ørred

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.