Opskrifter

Persillegratinerede muslinger

Fredag, 24. juni 2011af Redaktion
Brug den som en imponerende forret, på et buffetbord eller som appetizer sammen med et godt køligt glas hvidvin

500 g blåmuslinger
2 dl vand
1 løg
2 laurbærblade
3 hele peberkorn
1 bdt. persille
½ tsk. salt
1 fed hvidløg
30 g parmesan
2 skiver sandwichbrød
2 spsk. rapsolie

Skrub muslingerne, fjern skægget og kasser dem, der ikke lukker, når man banker på dem.
Kog vandet op med løg, laurbærblade og peberkorn, tilsæt muslingerne og lad dem koge under låg i 5 min. Fjern muslingernes øverste skal samt de muslinger, der ikke har åbnet sig, og læg de resterende i en bradepande.
Hak persille, salt, hvidløg, parmesan, brød og olie i en foodprocesser og fordel blandingen over muslingerne.
Gratiner muslingerne under ovnens grill i 5 min., til de er gyldne, og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØDE MUFFINFORME

De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop

Find flere opskrifter her...
Moules frites
Bruschetta med saltet torsk
Små sandwich med krabbe

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop