Opskrifter

Sandwich med stegt kylling, lufttørret skinke og pesto

Mandag, 7. maj 2012af Redaktion
Smagfuld sandwich til en tur i skoven

(4 pers.)

2 store kyllingebryststykker med skind uden ben
2 hjertesalat-hoveder
½ dl mayonnaise
4 skiver lufttørret skinke
2 mellemstore
franske flutes

Pesto
1 fed hvidløg
½ bundt persille
¼ bundt mynte
25 g græskarkerner
25 g hasselnødder
½ tsk. fennikelfrø
1 dl olivenolie
salt og peber
25 g fintrevet parmesanost

Blend alt til pestoen undtagen osten. Smag til med parmesanosten og stil pestoen koldt. Steg kyllingestykkerne ved 200° i 20 min. i ovnen, til de er gennemstegte. Steg skinken med de sidste 5 min., så den bliver sprød. Lun flutene. Del flutene i to og flæk dem. Smør med mayonnaise og læg salat i som bund. Kom skiver af kyllingebryst i og fyld op med klatter af pesto og pynt med skinke.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Sublime sandwich


Mediterran solskins-
sandwich


Rejebrød med mynte
og chili


Speltbrød med
flæskesteg og fen-
nikel


Sandwich med avo-
kado og rejer











20 lækre idéer til madkurven




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop