Syltede brombær med rom

Bærene her er gode som tilbehør til desserter som is og tærter, men også til vildt, fjerkræ og oksesteg
Af
af Redaktion

Ingredienser til syltede brombær med rom

450 g brombær
1 dl vand
½ lime
1 stang vanilje
150 g rørsukker
2 spsk. mørk sirup
½ dl brun rom

Fremgangsmåde til syltede brombær med rom

Rens og skyl bærrene. Kog vandet op i en gryde, tilsæt lime i både, den flækkede vaniljestang, sukker og sirup og kog under låg i 5 min. Tilsæt brombærrene, lad det koge op og tag gryden af varmen. Rør rommen i og hæld de syltede brombær i skoldede glas.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Hybenkompot
Blommesaft


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.