Opskrifter

Tomatchutney

Mandag, 16. september 2013af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Annemette Nedermark, 9600 Aars. Se hendes opskrift på tomatchutney her

Ingredienser til tomatchutney

1 kg tomater
5 rødløg
1 chili
325 g sukker
1 spsk. mørk balsamico eddike
1 håndfuld friskhakket basilikum
½ tsk. salt

Fremgangsmåde til tomatchutney

Skær tomater og løg i grove stykker og hak chilien fint. Kom tomater, løg og chili i en gryde sammen med sukker, balsamico eddike, basilikum og salt og lad det småsimre under låg i 2½ time. Tag låget af gryden og kog evt. ind, til konsistensen er tyk. Kom chutneyen på skoldede glas og luk til.

Madopskrift: Annemette Nedermark


Find flere opskrifter her...
Asier og sennepspickles
Syltede beder


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop