Opskrifter

Tunsalat med hummus

Lørdag, 16. april 2011af Redaktion
Skøn salat til 4 personer

(4 pers.)

1 dåse tun i olie
4 tomater
2 forårsløg
100 g hummus
½ dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg
Salt, peber
1 dl hakket persille, mynte og basilikum

Tilbehør
Rugbrød el. flute

Hæld olien fra tunen og del den i grove stykker. Skær tomaterne i skiver og snit løgene. Læg det portionsvis på tallerkener. Bland hummus med yoghurt og hvidløg og smag til med salt og peber. Vend urterne i. Læg en klat på hver portion og server resten til.
Hummus er mosede kikærter tilsat lidt tahin (sesampasta). Til hjemmelavet hummus blendes en dåse kikærter, tilsættes tahin eller sesamolie og lidt yoghurt.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

SMUKKE TALLERKENER

Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr...

Find flere opskrifter her...
Salat med tun og rabarber
Pasta niçoise
Tundip







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop