Pasta niçoise

Lækker og nem pastasalat med tun
Af
af Redaktion

(2 pers.)

150 g fuldkornspasta
150 g grønne bønner
1 lille løg
1 fed hvidløg
150 g tomater
1 ds. tunfisk i olie
½ - ¾ dl sorte oliven
Revet skal og saft af
1 usprøjtet citron
1 tsk. salt
Groftkværnet peber
Frisk basilikum

Tilbehør
Brød

Kog pastaen efter posens anvisning, kog bønnerne med de sidste 4 min. Hældes i en sigte og holdes varmt i gryden. Pil og hak løg og hvidløg. Svits det i olien fra tunfisken. Tilsæt tunfisk, oliven, halverede tomater, citronskal og saft. Bland forsigtigt, det er godt med lidt større stykker tunfisk. Vend pasta, bønner og snittet basilikum i og smag til med salt og peber.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere lækre pastaretter...
Pasta med skalddyr og asparges
Fyldt pasta med artiskokker og cherrytomater
Pasta med hvidløgsstegte svampe

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.