Tundip

Lækker dip eller sandwichfyld
Af
af Redaktion

1 ds. tun i vand
1 skive franskbrød u. skorpe
1 spsk. kapers
¼ saltsyltet citron el. saften fra 1 lime
½ tsk. salt
½ tsk. tabasco
½ spsk. oystersauce
2 spsk. olivenolie
Peber


Hæld væden fra tunen og lad den dryppe godt af. Blend tun, brød, kapers, citron, tabasco og oystersauce med olivenolie til en glat creme. Smag til med peber og server dippen sammen med grønsagsstave af f.eks. gulerod, agurk, peberfrugt, blegselleri, sugarsnaps eller lign.

TIP

  • Dippen her kan også bruges som fyld til en sandwich eller fyldes i udhulede cherrytomater som appetizer forud for en god middag.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv også...
Ærtepesto
Rød salsa
Jordbærsalsa

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.