Opskrifter

Vagtelæg i skjul

Søndag, 24. marts 2013af Redaktion
Pakket ind i en smagfuld sprød skal er de lækre vagtelæg perfekte til lidt sprød salat

Ingredienser til vagtelæg i skjul

12 vagtelæg
75 g hvidt brød uden skorpe
1 æg
150 g kogt skinke
1 finthakket forårsløg
½ tsk. cayennepeber
Olie til stegning

Fremgangsmåde

Kog vagtelæggene i 2 min., afkøl og pil dem. Smuldr brødet og bland det med ægget. Hak skinken fint og bland den med forårsløg, brødblandingen og cayennepeber til en fast fars. Pak de kogte vagtelæg ind i farsen og steg dem i olien ved høj varme, til de er jævnt gyldne. Servér til en god salat.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Vagtelæg med rejefyld
Purløgsmayonnaise med vagtelæg
Salat niçoise med vagtelæg og tun

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop


Påskefrokost

Her får du masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...