Salat niçoise med vagtelæg og tun

Torsdag, 3. maj 2012
af Redaktion
Den klassiske og sunde salat fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 pers.)

10 små vagtelæg (eller 4 alm. æg)
250 g friske grønne bønner
1 romainesalat
8 små tomater
1 fennikel
2 dåser tun i olie
30 g ansjosfilet (kan udelades)
125 g sorte oliven med sten

Dressing
2 spsk. olivenolie
1 spsk. rødvinseddike
Salt og peber

Kog æggene i ca. 2 min., pas på, de ikke går i stykker, kom dem i koldt vand. Kog bønnerne i letsaltet vand 3-4 min. Hæld dem i en skål med iskoldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Skær salaten i brede strimler og halver tomaterne. Skær fenniklen i tynde skiver. Pil æggene og skær dem i halve.
Anret med salaten i bunden og små bunker tun, ansjosfilet, bønner, æg, tomater og oliven oven på. Pisk dressingen sammen og smag til med salt og peber, hæld den over salaten.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 1338 kJ/320 kcal
Protein 33 g
Kulhydrater 16 g
Fedt 11 g
Kostfibre 6 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Bøfsalat med femkorn
Lun kyllingesalat
Orientalsk wok

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop