Opskrifter

Æblefarseret ribbenssteg med bagte pastinakker

Onsdag, 22. april 2009af Redaktion
Revne æbler, rødkål og rødlæg lægges i en lomme i kødet

(4 pers.)

800 g ribbenssteg uden ben (rester bruges i madpakken)
100 g revne æbler
50 g finthakket rødkål
½ revet rødløg
1 tsk. salt
¼ tsk. peber
1 spsk. letmælk
3 spsk. havregryn
400 g pastinakker
600 g kartofler
1 spsk. olie
2 spsk. hakket persille
Salt og peber

Rids sværen og skær en lomme vandret i kødets længde. Bland en fars af revne æbler, rødkål, rødløg, salt, peber, mælk og havregryn. Kom farsen i lommen på ribbensstegen og gnid sværen med groft salt. Skær pastinakker og kartofler i mindre stykker og bland dem med olie, persille, salt og peber. Læg kartofler og pastinakker i et ovnfast fad og placer ribbensstegen ovenover. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 1 time og 15 min. Server med yoghurt rørt med mynte, salt og peber.

Madopskrift: Kristina Miechels

Prøv også ...
Ribbenssteg med æble og peberrodsrelish