Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-morgenmad
(1 portion)
2 hårdkogte æg
2 spsk. mayonnaise
Salt og peber
4 skiver kalkun
Salat
Tomat
Agurk
Ærteskud eller bønnespirer
Kom i gang i dag!
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
![]() |
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom. Skriv til hende på: lavkarbo@familiejournal.dk |
Følg Tatjana på hendes blog: http://tatjanasmad.blogspot.dk/ |
Fremgangsmåde
Hak æggene groft og bland dem med mayonnaise. Smag til med salt og peber. Rul kalkunskiverne til aflange ruller. Læg et salatblad i en lille skål sammen med agurkeskiver og tomatbåde. Anret æggesalaten og kalkunen i skålen. Top retten med ærteskud eller bønnespirer.
Læs også: 7 tip til sukkerafvæning
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-nødde- brød med hindbær |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-smoothies |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-muskel- mysli |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-brød |