Opskrift på ristaffel-fad med kylling og kokosmælk
Denne ret er en sikker vinder i hverdagen for hele familien. Top retten med kokoksflager, bananer og mangochutney.
Af
Af: Emma Martiny Foto: Winnie Methmann.

Foto: Winnie Methmann
Annonce
50 min
4 personer
Ingredienser:
1 hel kylling, gerne parteret
500 g søde kartofler
2 løg
3 fed hvidløgolivenolie
1 spsk. karrypulversalt og peber
4 dl ris½
l hønsebouillon
1 dåse kokosmælk
Topping:
2 bananer
1 håndfuld bredbladet persille
1 dl rosiner
1 dl ristede kokosflager
1 dl mangochutney
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200°.
- Skær kyllingen i 6-8 stykker, hvis den ikke allerede er parteret.
- Pil og skær løg i grove skiver.
- Pil og skær hvidløg i tynde skiver.
- Skræl søde kartofler, og skær dem i små tern.
- Vend løg, hvidløg og søde kartofler sammen med olie, karry, salt og peber, og fordel det i et stort ovnfast fad.
- Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til løgene begynder at blive gyldne.
- Tag fadet ud af ovnen, drys risene over, og hæld bouillon og kokosmælk i fadet.
- Rør rundt.
- Drys salt og peber over kyllingestykkerne, og læg dem øverst i fadet.
- Bag retten i ovnen i ca. 30 minutter, til kyllingestykkerne er gennemstegte og risene møre.

Hovedretter
Cremet pasta med oksekød
Topping:
- Skræl bananer, og skær dem i skiver.
- Skyl og hak persille.
- Anret bananer, persille, rosiner, kokosflager og mangochutney i små skåle, og sæt dem på bordet sammen med ristaffel-fadet.

Hovedretter
Opskrift på smagfuld kyllingesuppe med kokos og rød karry
Annonce








