(3 pers.)
Det skal du bruge til æggekage med chorizo:
250 g broccoli
1 rød peberfrugt
1 spsk. olivenolie
6 æg
Salt og peber
250 g cherrytomater
100 g chorizopølse
100 g ærter
4 forårsløg
1 håndfuld persille
Tilbehør:
Rugbrød
Evt. en skål grøn
salat
Prøv også: Æggekage med savojkål, porre og kartofler
Sådan laver du æggekagen
Skær broccolien i små buketter og stokken i små tern.
Skær peberfrugten i små tern.
Svits broccoli og peberfrugt i olie på en pande i ca. 5 min.
Pisk æggene sammen med salt og peber og hæld dem på panden.
Halvér tomaterne og drys dem jævnt ud over æggemassen.
Lad massen simre ved svag varme i 5 min.
Drys chorizoskiver og ærter på toppen og lad det hele varme i endnu 5 min. Drys med snittede forårsløg og hakket persille på toppen, når æggemassen har sat sig helt.
Servér æggekagen med rugbrød til og evt. en skål salat.
Prøv også: Lakse-spinattærte med porrer