(4 pers.)
Det skal du bruge til Æggekage med hytteost og stegte grøntsager:
Prøv også: Æggekage med tomat og bacon
8 æg
salt og peber
200 g hytteost
3 spsk. olivenolie
6 nye gulerødder
1 bdt. forårsløg
200 g spinat
500 g bælgærter
Tilbehør:
1 bdt. purløg
rugbrød
sennep
Sådan laver du æggekage med hytteost og stegte grøntsager
Pisk æggene sammen med salt og peber.
Vend hytteost i æggemassen
Varm 1 spsk. olie op på en mellemstor pande og hæld æggemassen på.
Steg i ½ min. og skru ned til halv varme.
Lad æggemassen simre, evt. under låg, til den er fast.
Skær gulerødder og forårsløg i skiver på skrå og steg dem i resten af olien i ca 5 min.
Tilsæt spinat og bælgede ærter og steg med, til spinaten falder sammen.
Krydr med salt og peber.
Servér æggekagen med grøntsagerne, et drys hakket purløg, sennep og rugbrød.
Prøv også: Rotolo med spinat, ost og tomatsovs