Opskrifter

And med fennikel

Fredag, 19. september 2008af Redaktion
And og fennikel smager skønt sammen, og så er denne ret både hurtig og nem at lave.

Opskrift på and med fennikel

(3 pers.)
15 min. + 25 min. i ovnen

2 andebrystfileter
Salt og peber
1 spsk. olie
2 dl appelsinsaft
3 fennikel
2 spsk. olivenolie
1 finthakket fed hvidløg
Salt og peber

Krydr andebrysterne med salt og peber, og steg dem i olien ved høj varme i 1 min. på hver side. Hæld appelsinsaften ved, og giv det et hurtigt opkog. Skyl fenniklen, og skær den i både. Vend fenniklerne i olie og hvidløg, og krydr med salt og peber. Fordel fenniklerne i et ovnfast fad, læg andebrysterne herpå, og hæld væden fra panden over. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 25 min. Skær andebrysterne i skiver, og server med kogte kartofler.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Prøv også: And med rabarber og forårsløg