Opskrifter

Boller i karry

Lørdag, 7. maj 2011af Redaktion
En klassisk ret, som de fleste børn elsker

(4 pers.)
30 min.

400 g hakket svinekød
30 g rasp
1 æg
2 dl mælk
½ revet løg
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 finthakket løg
1 spsk. karry
1 spsk. smør
1 revet æble
2 spsk. mel
3 dl mælk

Tilbehør
Kogte ris
Dampede ærter og gulerødder

Bland kødet med rasp, æg, mælk, salt, peber og løg til en lind fars. Form farsen til små boller med en teske og kog dem i letsaltet vand i 3-5 min., til de flyder ovenpå. Svits løg og karry i smørret. Rør æble og mel i, bland mælken med 2 dl af kogevandet fra kødbollerne og tilsæt blandingen lidt efter lidt under omrøring. Kog sovsen igennem og smag til med salt og peber. Kom kødbollerne i sovsen og server med kogte ris og dampede ærter og gulerødder.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FLOT FORÅRSFARVET SKÅL

Lille sød skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker i. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Lammefrikadeller med stuvet spinat
Kylling med klistrede gulerødder
Stegeben med brun sovs




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop