Brændte mandler

Mandlerne her holder sig bedst, hvis de straks efter afkøling opbevares i en lufttæt dåse et køligt sted
Af
af Redaktion

150 g mandler
150 g flormelis
1½ tsk. stødt kanel
2 tsk. kakao
½ dl koldt vand

Bland mandler, flormelis, kanel og kakao og hæld blandingen på en pande sammen med vandet. Bring det hele i kog ved god varme under omrøring og lad det koge, til massen bliver tyk og grå. Skru lidt ned for varmen og kog videre, til sukkermassen smelter og bliver blank. Hæld de blanke mandler over på et stykke bagepapir, skil dem ad med to gafler og lad dem afkøle.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Værtindens marcipanbrød
Julekys
Saltkager

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.