Chop suey med kylling

(4 pers.)25 min300 g kyllingefileter i strimler1 fed hakket hvidløg1 spsk. rapsolie3 spsk. oystersauce2 peberfrugter i strimler2 porrer i skiver200 g
Af
af Redaktion

(4 pers.)
25 min

300 g kyllingefileter i strimler
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. rapsolie
3 spsk. oystersauce
2 peberfrugter i strimler
2 porrer i skiver
200 g hvidkål i strimler
225 g champignoner i skiver
3 dl hønsebouillon
1 spsk. majsstivelse
125 g bønnespirer
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Svits kyllingekød og hvidløg i olien ved høj varme, til det tager farve. Tag kødet og bland det med oystersaucen. Svits peberfrugter, porrer, hvidkål og champignoner ved høj varme, til de begynder at tage farve. Tilsæt hønsebouillonen og lad det koge op. Rør majsstivelsen ud med 2 spsk. vand, hæld i og lad koge i 2 min. Tilsæt kyllingekødet sammen med bønnespirerne og varm det godt igennem. Smag til med salt og peber og server med ris.

Opskrift: Kristina Miechels

PRØV OGSÅ
Majspaneret kylling med majsfritter
Quiche Lorraine

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.