(4 pers.)
Det skal du bruge til cowboytoast:
Vild med cowboytoast? Prøv denne opskrift på croque monsieur
3 løg
3 spsk. smør el. olivenolie
Salt og peber
400 g hakket oksekød
8 skiver fuldkornssandwichbrød
Sennep og ketchup
Sådan laver du cowboytoast
Skær løgene i tynde skiver og steg dem i 2 spsk. smør eller olie på en pande i ca. 10 min., til de er brune, bløde og møre.
Krydr med salt og peber.
Form kødet til 4 firkantede, flade bøffer i samme størrelse som sandwichbrødet.
Steg bøfferne på en varm pande i smør eller olie og krydr med salt og peber.
Rist brødene.
Smør dem med sennep og læg dem sammen med bøffer og løg og dryp med ketchup.
Servér evt. din cowboytoast med en skål salat.
Find flere af vores lækre opskrifter med toast her...