Salsiccia med mozzarella på toast

Skønne fingermader med salsiccia - en italiensk pølse
Af
af Redaktion

Ingredienser til salsiccia med mozzarella på toast

(10 stk.)

5 tykke skiver groft landbrød
1 fed hvidløg
5 salsicciapølser
2 kugler mozzarella
5 kviste rosmarin
2 spsk. olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde

Rist brødstykkerne. Gnid dem, mens de endnu er varme, med et overskåret fed hvidløg. Skær mozzarellaen i skiver, stik ½ kvist rosmarin igennem og læg osten med kvist på de halverede brødskiver. Flæk pølserne på langs. Fordel pølserne på osten, pensl med olivenolie og drys med salt og peber. Herfra kan man stille det hele på køl, til det skal serveres. Steg pølsehapserne ved 230° i 10 min., til de er gyldne på overfladen.

Tip: Salsicciapølse kan købes i italienske delikatessebutikker og af og til i Føtex. Krydret minimedister kan også bruges.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Saltet torsk med oliven (appetizer)
Kartoffelhapser

Appetitvækkere - til hygge og forkælelse

21 opskrifter på lækre appetizers og snacks, som du kan forkæle dine gæster med...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.