Opskrifter

DDV-opskrift: Røget kylling med avocadosalat

Tirsdag, 20. oktober 2009af Redaktion
Spis dig slank med De Danske Vægtkonsulenter

80 g g røget kylling (uden skind)

Råkost
100 g gulerødder
100 g rødbede
Citronsaft

Avocadosalat
½ avocado
1 æble
Citronsaft


15 g pinjekerner
10 g olie (gerne citronolie)



Riv gulerødder og rødbede, bland det med citronsaft og læg råkosten på en tallerken. Del avokadoen og skær den i skiver. Stik kernehuset ud af æblet, del det og skær det i skiver. Bland avocado og æble, dryp med citronsaft og bred ud over råkosten. Skær kylling¬en i skiver og læg den over salaten. Tørrist pinjekernerne og fordel dem sammen med olien over salaten.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Prøv mere fra De Danske Vægtkonsulenter...
Marineret kotelet med kålsalat
Hindbærmuffins