Opskrifter

DDV-opskrift: Stegt fisk og grønt med limemayonnaise

Mandag, 24. august 2009af Redaktion
Slankemiddag, hvor både smag og farver spiller sammen

85 g fersk laks
85 g store kinarejer
100 g peberfrugt (gerne flere farver)
100 g sukkerærter
1 tsk. olie til stegning
Salt, peber og lidt limesaft


Limemayonnaise
30 g let mayonnaise
Revet skal og saft af
½ limefrugt
Salt og peber
Evt. frisk koriander el. persille


Del laksen i mindre stykker og striml peberfrugterne. Varm en pande med fedtstoffet og steg fisk, rejer og grønsager sammen, til laksen er tilpas mør. Krydr med salt og peber og dryp med lidt limesaft. Rør mayonnaisen med revet limeskal og limesaft.
Smag til med salt og peber. Server retten med limemayonnaisen og pynt med lidt krydderurt, f.eks. koriander eller persille.

Slankeopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter



Mere af den gode slankemad...
Sesamlaks med citrussalat
Kidneybønnesalat med majs