Fisk i fad

Ugens ret med fisk
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på fisk i fad

(3 pers.)

450 g sejfilét
100 g rejer
500 g kartofler
1 bdt. grønne asparges
3 dl cremefraiche 18%
½ usprøjtet citron
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 bdt. dild
3 æg

Tilbehør
Grøn salat

Fremgangsmåde til fisk i fad

Skær kartoflerne i tynde skiver og læg dem i bunden af et tærtefad beklædt med bagepapir. Del fisken i mindre stykker og fordel dem over kartoflerne sammen med rejerne. Skær aspargesene i mindre stykker og fordel dem over fisk og rejer. Pisk cremefraiche og æg med saft og citronskal, salt, peber og klippet dild. Hæld æggemassen over tærten og bag den midterst i ovnen ved 180° i 45 min. Servér med grøn salat.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.