Opskrifter

Fiskefileter florentine

Fredag, 18. januar 2013af Redaktion
Fiskefileter med ostesauce

Ingredienser til fiskefileter florentine

(3-4 pers.)

8 skrubbe- el. rødspættefileter
Salt
1 citron
500 g frosset, hel spinat

Sauce
20 g smør
3 spsk. mel
4 dl mælk
100 g revet emmentaler el. cheddar
Salt, peber
Lidt revet muskat

Tilbehør
Små, kogte kartofler eller flutes

Fremgangsmåde

Skyl og tør fileterne og drys dem med lidt salt. Tø spinaten op og tryk den fri for væde. Læg spinaten i bunden af et smurt, ovnfast fad. Dryp fileterne med lidt citronsaft og læg dem oven på spinaten.

Sauce: Smelt smørret i en gryde og drys melet i. Spæd med mælken under piskning og lad saucen nå kogepunktet. Tag gryden fra varmen og rør osten i. Smag saucen til med salt, peber og muskat og hæld den over fisken. Sæt fadet i ovnen ca. 20 min. ved 200° på midterste ovnrille, til overfladen er gylden. Spis fisken med små kartofler eller flutes til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Jelenas indbagte fisk
Lakseburger

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop