Opskrifter

Fiskesuppe med karry

Onsdag, 18. januar 2012af Redaktion
En skøn og sund suppe til de kolde dage

4 portioner
(1450 kJ/340 kcal per portion)

1 gulerod i små tern
1 løg i små tern
Lidt olie eller margarine til stegning
7½ dl fiskebouillon
1 spsk. god karry
Skal og saft fra en lime
2 spsk. Maizena Lys Jævner
400 gr. fisk, fx laks, sej, rødfisk eller rødtunge
1 flaske Cremefine til Madlavning 7 % eller 15 %
200 g pillede rejer
Lidt frisk spinat
Salt og friskkværnet peber

Svits løg og gulerod i fedtstoffet et par minutter, uden at de tager farve.
Tilsæt karry, limeskal og bouillon og lad det simre i 15 minutter.
Drys 1-2 spsk. Maizena i og rør grundigt igennem.
Skær fisken i tern og læg dem ned i suppe.
Tilsæt Cremefine.
Lad fisken simre svagt i et par minutter, indtil den er mør.
Tilsæt rejer og kom en håndfuld friske spinatblade i.
Smag til med limesaft, salt og peber.
Server suppen med groft brød.

Madopskrift: Milda Cremefine


Find flere opskrifter her...
Cremet aspargessuppe med kylling
Oksemignon med rodfrugter og romersk pebersauce
Salat med tandoori-stegt kylling, melon og myntecreme



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop