Fladbrød med kold steg og radisesalat

Kold steg er både godt som pålæg og aftensmad
Af
af Redaktion

(1 pers.)
30 min.

150 g kold steg af lam, kalv el. okse (man kan også bruge roastbeef)
1 stort nanbrød (købes i supermarkedet)
1 lille bdt. radiser
½ dl tyk yoghurt
Salt og peber
½ fed finthakket hvidløg
1 spsk. blommetomat-marmelade el. chutney
50 g småbladet frisk spinat
½ agurk i lange flager

Skær stegen i tynde skiver. Skyl og rens radiserne og hak dem groft. Bland dem i yoghurten med hvidløg og salt og peber. Lun brødet i ovnen eller på rist. Smør chutney på og top op med steg, agurk, spinat og radiseyoghurt. Spises evt. som madpakke.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Pitabrød med köfte og tzatziki
Roastbeef med hjemmelavet remoulade
Minideller med spinat og sommersalat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.