Ingredienser til Lavkarbo-forårssalat
(2 pers.)
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
![]() |
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom. Skriv til hende på: lavkarbo@familiejournal.dk |
Følg Tatjana på hendes blog: http://tatjanasmad.blogspot.dk/ |
150 g røget makrel
1 kogt æg
1 bdt. radiser
1 bdt. forårsløg
1 æble
1 bk. babyspinat
1 spsk. limesaft
1 tsk. agavesirup
1 spsk. solsikkeolie
1 knsp. peber
Fremgangsmåde
Del makrellen i mundrette bidder og hak ægget. Rens radiser og forårsløg og skær dem i skiver og æblet i tern.
Skyl spinaten og lad den afdryppe i en sigte og bland den med radiser, forårsløg og æbletern.
Rør limesaften med sirup, solsikkeolie og peber og hæld den over salaten.
Vend æg og makrel i salaten og server.
Kom i gang i dag!
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-vafler |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-smoothies |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-laks i osteskjul |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-brød |