Opskrifter

Forårssalat med røget makrel

Mandag, 3. juni 2013af Kristina Marckmann
Lækker Lavkarbo-salat med røget makrel og masser af grønt.

Ingredienser til Lavkarbo-forårssalat

(2 pers.)

Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana

Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.

Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/

150 g røget makrel
1 kogt æg
1 bdt. radiser
1 bdt. forårsløg
1 æble
1 bk. babyspinat
1 spsk. limesaft
1 tsk. agavesirup
1 spsk. solsikkeolie
1 knsp. peber

Fremgangsmåde

Del makrellen i mundrette bidder og hak ægget. Rens radiser og forårsløg og skær dem i skiver og æblet i tern.

Skyl spinaten og lad den afdryppe i en sigte og bland den med radiser, forårsløg og æbletern.

Rør limesaften med sirup, solsikkeolie og peber og hæld den over salaten.

Vend æg og makrel i salaten og server.