Opskrifter

Forloren vildtgryde

Fredag, 1. august 2008af X
20 min (3 pers.)450 g kylling i strimler150 g bacon i tern1 spsk. smør2 hakkede rødløg10 enebær2 dl fløde 9%1 dl græsk yoghurt2 spsk. ribsgele1 tsk.

20 min (3 pers.)

450 g kylling i strimler
150 g bacon i tern
1 spsk. smør
2 hakkede rødløg
10 enebær
2 dl fløde 9%
1 dl græsk yoghurt
2 spsk. ribsgele
1 tsk. groft salt

1 knsp. peber

Smelt smørret i en gryde og svits bacon og løg heri. Tilsæt kyllingestrimler og enebær og lad dem svitse med i 5 min. Skru ned for varmen, hæld fløden over og lad det simre i 7-8 min. Rør yoghurt og ribsgele i retten og smag til med salt og peber. Server med kogte kartofler og dampede grønsager.

Opskrift: Kristina Miechels