Opskrifter

Friturestegte lammedeller

Torsdag, 21. marts 2013af Redaktion
Spændende og utraditionelle frikadeller

Ingredienser til friturestegte lammedeller

(6-8 pers. som del af en middag ellers til 2-3)

150 g lammehjerte
150 g lammelever
½-1 æg
Salt og peber
1 spsk. hakket timian
2 fed finthakket hvidløg
Rasp
Æg til panering
Neutral olie til friturestegning

Tilbehør
Mayonnaise rørt med safran og friskbagt flutes

Fremgangsmåde

Hak hjerte og lever på maskine og rør farsen sej med salt. Tilsæt æg, peber, hakket timian og hakket hvidløg. Form små boller, vend dem i sammenpisket æg og dernæst i rasp. Frituresteg dem gyldne i olie i gryde eller fritøse.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Frikadeller verden rundt
Lammekoteletter med melonsalat og myntekartofler

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Påskefrokost

Her får du masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...