Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-frikadeller med spinat
(3 pers.)
500 g hakket kalv- og flæskekød
1 tsk. fint salt
1 løg
1 tsk. peber
1 tsk. allehånde
1 æg
2 dl letmælk
1 dl Fiberhusk
Smør til stegning
500 g frisk spinat
2 dl piskefløde
1 spsk. Fiberhusk
1 spsk. revet, usprøjtet citronskal
½ tsk. muskatnød
Salt og peber
KØB LAVKARBO-TILLÆGGENE I FAMILIE JOURNALS SHOP
![]() |
Nu kan du købe Familie Journals første og andet tillæg med Lavkarbo-kuren som download. Her får du en introduktion til slankekuren samt mange siders lækre opskrifter. |
Få fat i kuren på: www.familiejournal.dk/shoplavkarbo |
Fremgangsmåde
Rør kødet sejt med saltet, riv løget fint og rør det i sammen med peber, allehånde og æg. Tilsæt mælk og Fiberhusk og rør farsen godt igennem.
Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne i smørret.
Skyl spinaten, lad den dryppe godt af og hak den groft. Kog fløden op, tilsæt spinaten og lad det simre i 5 min. under omrøring. Rør Fiberhusk i, lad det koge et par minutter og smag til med citronskal, muskatnød, salt og peber.
Lavkarbo-opskrift: Tatjana Albinus og Kristina Marckmann
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-vafler |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-smoothies |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-laks i osteskjul |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-brød |